Verouderde browser

Wij ondersteunen dit type browser niet!

Mobiele personenalarmering

Mobiele alarmering is een moderne variant van de reguliere vaste persoonsalarmering. Waar de oude vormen van persoonsalarmering in de meeste gevallen alleen binnenshuis en rondom het huis werken, werkt mobiele personenalarmering van Livesafe altijd en overal, wereldwijd!*

*Afhankelijk van veranderingen in wet- en regelgeving van landen in Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, alsmede de dekkingsgraad van de provider. Voor een actueel overzicht kunt u contact met ons opnemen.

De Livesafe alarmcentrale

De Livesafe alarmcentrale wordt 24/7 bemand door een team van gediplomeerde professionals die u ten alle tijden van de beste zorg kunnen voorzien. Dus niet enkel centralisten, maar echte doktoren en zorgpersoneel die bij uw noodsignaal direct de juiste handelingen weten te verrichten.

De MijnLivesafe app

Livesafe heeft een uniek eigen platform ontwikkeld, genaamd MijnLivesafe. Hierop kunt u uw alarmknop zelf activeren en uw persoonlijke gegevens beheren (contactpersonen, medische gegevens, etc.). Het is ook mogelijk om de locatie van uw alarmknop op de landkaart te bekijken.

Wat kost mobiele personenalarmering?

Onze alarmeringsdienst wordt geleverd met een alarmknop. De bijdrage voor deze alarmknop is éénmalig € 89,95 plus € 19,95 aansluitkosten. De maandelijkse kosten bedragen € 24,95. Zodra u de alarmknop in een van de aangesloten winkels bij u in de buurt, of via onze webshop aangeschaft heeft, kunt u hem thuis zelf activeren.