Verouderde browser

Wij ondersteunen dit type browser niet!

24/7 professionele hulp Alarmcentrale met gecertificeerde medewerkers Locatiebepaling

Wat is mobiele personenalarmering?

Mobiele alarmering is een moderne variant van de reguliere vaste persoonsalarmering. Waar de oude vormen van persoonsalarmering in de meeste gevallen alleen binnenshuis en rondom het huis werken, werkt mobiele personenalarmering van Livesafe altijd en overal, wereldwijd!*

Er wordt gebruik gemaakt van mobiele (telefoon)technologie. U kunt met één druk op de knop hulp inschakelen waar u ook bent. De mobiele alarmeringsdienst van Livesafe staat altijd in verbinding met een professionele alarmcentrale met enkel gediplomeerde specialisten.

De alarmknop van Livesafe beschikt over GPS, waardoor bij een nooden/of hulpoproep direct kan worden gezien waar u zich bevindt. Met GPS zijn we afhankelijk van satellietverbinding. Het werkt dus beter als u buiten bent, dan als u zich ergens binnen bevindt. Heeft u zonnepanelen op uw dak, dan kunnen deze ook verstorend werken op het satellietsignaal. Hou hier rekening mee in uw overweging.

*Afhankelijk van veranderingen in wet- en regelgeving van landen in Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, alsmede de dekkingsgraad van de provider. Voor een actueel overzicht kunt u contact met ons opnemen.

Wist u dat...

  • Livesafe gebruik maakt van simkaarten die in binnen- en buitenland altijd het sterkste mobiele telefoonnetwerk gebruiken.
  • Als u een alarmmelding maakt ook direct uw locatie bepaling wordt gedefinieerd en doorgestuurd. Zo weet de zorgverlener waar u bent.
  • In MijnLivesafe veel gegevens ingevoerd kunnen worden. Hieronder verstaan wij persoonlijke en medische gegevens, zoals uw medicatie, scootmobiel service, autopechhulp en sleutelkluis gegevens.
  • Door slim en innovatief batterijmanagement iedereen de batterij status van uw alarmknop weet. Dus nooit meer een lege batterij!
  • Onze alarmapparaten over GP(R)S beschikken. Elke tien minuten verstuurt de alarmknop zijn locatie en informatie.
  • Onze professionele (zorg) alarmcentrales 24/7 bereikbaar zijn
  • Bij een noodoproep de centralist van de alarmcentrale direct inzicht in uw gegevens heeft. Er ontstaat een spreek-luister-verbinding, zoals u kent van de telefoon.
  • Er kan een zogeheten veilige zone ingesteld worden. Zodra de desbetreffende persoon zich hierbuiten bevindt, krijgen de volgers een melding (geo-fencing).

Voor wie is mobiele alarmering bedoeld?

De mobiele alarmering van Livesafe wordt vaak gebruikt door ouderen. Maar mobiele alarmering van Livesafe is voor iedereen bedoeld, van jong tot oud. Het is immers niet alleen voor ouderen belangrijk om veilig te zijn en zich veilig te voelen.

Wat maakt mobiele alarmering van Livesafe uniek?

Onze complete dienst achter de alarmknop. Een alarmdienst, die overal en op ieder moment van de dag, met één druk op de knop te activeren is. Onder leiding van specialistische medewerkers die werken volgens ons speciaal Livesafe protocol.